ELÄINAVUSTEINEN NEUROPSYKIATRINEN VALMENNUS

* Yksilötapaamiset ja valmennus sovitusti eläinten kanssa tai ilman eläimiä, ensimmäinen tutustumis tapaaminen ilmainen.

* Valmennus on alvitonta (alv 0%), jos sitä tehdään muun sosiaalihuoltopalvelun osana, tai asiakas tulee valmennukseen lääkärin määräyksellä tai lähetteellä.

 HINTA:
 45 e / 60 min (+ alv = 55,80 e / 60 min)

MITÄ SE ON?

Valmennuksessa etsitään asiakkaan omia positiivisia voimavaroja ja ratkaisuja arkisiin tilanteisiin. Sen avulla löydetään uusia myönteisiä toimintatapoja ja tunnistetaan omia vahvuuksia.  Valmennuksella voidaan lisätä elämänhallintaa.

MIKSI ELÄIMEN KANSSA? 

Eläin on hyvä apu valmennuksessa, se luo pelkällä läsnäolollaan rauhoittavan tunnelman, aktivioi ja motivoi valmentautujaa. Eläimellä on mielihyvää tuottava vaikutus ihmiseen, sen kosketus tuo tukea ja lohtua. 

MISSÄ SITÄ TEHDÄÄN?

Asiakas voi tulla valmennukseen maatilalle, voimme tehdä sitä asiakkaan kotona, tai sopia tapaamisen ulkona luonnossa. Valmennuksssa käytettävä eläin voi myös matkustaa asiakkaan luo.

KENELLE SIITÄ ON HYÖTYÄ? 

Valmennusta voidaan hyödyntää kaikkien asiakkaiden kanssa, mutta erityisesti siitä hyötyvät henkilöt, joilla on neuropsykiatrisia erityispiirteitä (Adhd, ADD, asperger, autismin kirjo jne.) tai puutteellista toiminnan ohjausta.

Eläinavusteinen valmennus

Tmi Heinähännän Y-2880412-3, Taipalsaari, etelä-karjala / heinahannan@gmail.com